Landat, vandrat & handlat


Så, nu kan alla oroliga föräldrar, morföräldrar, syskon, lärare och övriga nyfikna själar andas ut, vi tog oss till Nairobi - Efter en natt på Landvetter och tolv timmars flygning. 

Vi hade turen att bara ha en mellanlandning på vägen hit - men den var allt annat än stressfri.....Äh, skoja bara, så farligt va det inte. Men vår kondis och lokalisering på Paris flygplats sattes på prov när vi fick lite oklara besked på hur vi skulle ta oss från ena terminalen till den andra.  Men på flyget kom vi allihop :)


Så, i går anlände ett gäng trötta (och hungriga!) volontärer till vandrarhemmet YMCA och här stannar vi till i morgonbitti, då vi beger oss vidare till vårt kommande hem i Nyansiongo.  

Dagen idag har vi spenderat med vår organisation på plast, ICYE och fått våra huvuden fyllda med information och all form av tips inför de kommande månaderna. 
Vi införskaffade även nya simkort till våra smartphones (med surf!), lärde oss några korta fraser swahili och minst sagt trängde och virrade oss fram på Nairobis gator. 

Bor man i Mullsjö är inte storstadsvanan så väldigt på topp så det var nog mer än jag som kände mig aningen förvirrad och lite bortkommen i denna häftiga, livliga och extremt-mycket-bilar-och-människor-överallt--stad. 
Att se Nairobi var både häftigt och roligt och vi kommer ju hit igen, men nu ska det faktiskt bli skönt att åka "hem" ut på landet.

Så här kan det se ut när man övernattat på Landvetter:

I Nairobi

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0