144 timmar

Om 144 timar (om jag har räknat rätt vill säga) befinner vi oss någonstans i luften mellan Göteborg och Nairobi. På väg mot resan som vi planerat sen vi träffade varandra i slutet på augusti. 
Då var resan bara något vi nämnde och något som bara fanns där långt borta, men....nu är den faktiskt här. 
 
Snön här i Mullsjö börjar förvandlas till slask och även innanför skolans väggar händer det saker. Det känns lite oroligt i korridorerna här på Mullsjö Folkhögskola för tillfället, kanske är det sorgen för att dessa fantastiska globalare snart sa ge sig av, eller en längtan till en global-fri skola? Ingen vet...
Något vi däremot vet är att det är ett gäng taggade globalare som nu haft sin sista lektion ihop innan avfärd och alla tips&råd är avbockade från våra oändliga listor.
 
Vi i Kenya gänget har i eftermiddag använt vår kära vän Google för vad vi kan hitta på under vår fritid och även den listan blev väldigt lång - så nu är vi mer än redo!
 
Måste passa på att tipsa om min kära vän, och rumskompis Ellens blogg ,där ni också kan se och läsa om vad vi har för oss. 
Vi kommer att volontära på Rianyaema Primary School och bo i byn Nyansiongo i närheten av staden Kisii och
nästan just precis nu fick vi redan på att vi kommer bo hos en dam som heter Mary, spännande! 
 
Så nu ska rummen här på folkhögskolan tömmas innan vi beger oss hemåt i morgon för de sista dagarna hemma innnan avresa. 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0